Kaq e bukur është bërë gruaja e Albin Kurtit

Gruaja e ish kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, është shumë pak mediatike.

Norvegjezes nuk i pëlqen vëmendja.

Rita Augestad Knudsen, duket tamam nordike, e ftohtë, e pa imponueshme dhe tejet minimale.

Bashkëshortja e një prej figurave më me ndikim në skenën tonë poltike, së fundi ka shkurtuar flokët dhe po duket me shumë stil.

Gruaja e ish-kryeministrit, Albin Kurti, Rita Augestad Knudsen, ka botuar një libër.

Kështu njoftoi Kurti në rrjetin social “Facebook”.

“Shtëpia Botuese ‘Palgrave Macmillan’ ka botuar librin e Ritës “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20 dhe 21”.

Ky libër ndihmon në kuptimin e diskutimeve politike të kohës për lirinë teksa bazohet në hulumtimin dhe studimin e tezës së saj të doktoratës”, thuhet në njoftimin e kreut të LVV-së.