Ka humbur ky person nga fshati Dush i Klinës, familjarët kërkojnë ndihmën e qytetarëve

Një person nga fshati Dush i Klinës ka humbur, ndërsa familjarët dhe policia janë në kërkim të tij.

Familjarët lusin çdo qytetarë që ka mundur ta sheh, të lajmërojnë në polici apo edhe në këtë numër 044-178 051.