Iu dha lamtumira e fundit Florjan Gjergjajt, mbi 5 mijë persona në varrim

Sot është varrosur i riu nga Klina, Florjan Gjergjaj që vdiq në një aksident trafiku.

Trupi i të ndjerit u varros në Krushevë të Vogël, ndërsa morën pjesë mbi 5 mijë persona.
Në ceremoninë mortore mori pjesë edhe kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, por edhe anëtarë të partive të tjera dhe prijës fetar myslimanë e katolikë.

Ndërsa shumë kafiteri gjatë mesditës, kohës kur u varros 23 vjeçari në qytetin e Klinës nuk punuan.