Ismet Munishi: Sa herë shkoj me skuadër në Skenderaj së pari i bëjë një vizitë familjes Jashari

Trajneri i Gjilanit Ismet Munishi në emisionin ‘Ekipi A’ në ATV ka thënë që ai sa herë ka shkuar me skuadra me zhvillu ndeshje futbolli së pari e ka vizituar familjen Jashari.

Ndërsa ka komentuar humbjen e ish-ekipit të tij Ballkanit nga Drenica, Munishi ka pohuar se në Drenicë ka humbur Serbia dhe mund të humb çdo kush.

”Drenica është skuadër e cila luan mirë në Skenderaj, unë i kam thënë një gazetari, në Drenicë ka humbur Serbia kështu që mund të humb çdo kush’ Unë sa herë shkojë në Skenderaj shkoj të familja Jashari edhe lojtarëve të huaj iu tregoi për Drenicën’ tha Munishi.