Ish-zëvendësministri i VV-së kritikon Arben Vitinë për mungesë komunikimi

Ish-zëvendësministri i Vetëvendosjes, Avni Zogiani ka kritikuar ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia për mungesë të komunikimit.

Ai në Facebook ka shkruar se marrëdhënia me publikun është zanate që veç në sy të parë duket i thjeshtë dhe se dështimi në këtë pikë pëlcet si bombë.

“Marredhanja me publikun eshte zanate qe veç ne sy te pare duket i thjeshte, e prandaj ia mesyen gjithkush me e ba… por deshtimi ne kete pike pelcet si bomba e trajtume me tahmin”, ka shkruar ai.