Isa Mustafa, apeloj te të gjithë për kujdes maksimal

Ish Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, pas lajmit se ka dalë pozitiv me koronavirus apelon te të gjithë qytetaret e Kosovës kujdes maksimal dhe të mos dalin pa nevojë.

Po ashtu askush të mos dal pa masa mbrojtëse, maskë dhe doreza.

Pas rasteve të shumta në Kosovë, Kryeministri Hoti nuk e heq mundesinë qe të shpallë gjëndjen e jashtëzakonshme.