Iniciativa e Romëve japin sinjale negative për Kurtin dhe Osmanin!

Iniciativa Rome ka dhënë sinjale negative për votimin e Qeverisë së Kurtit. Kështu të paktën është shprehur kryetari i këtij subjekti, Gazmend Salieviq, pas takimit që zhvilloi me Kurtin dhe Vjosa Osmanin, në Kuvend.

“Së bashku do të punojmë për zhvillimin, qaq. Do të folmi apet me z.Kurti. kemi pas

një takim konstruktiv”, është shprehur ai.

Ndryshe, kjo iniciative në publik njihet si e afërt me Listën Serbe.