Hoti, Kurtit: I uroj që ta kalojë sa më lehtë gjendjen shëndetësore me Covidin-19!

Kryeministri i Republikës, Avdullah Hoti, i ka uruar shërim të shpejtë, Albin Kurti, pas infektimit me Covid-19.

“Kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i ka uruar ta kalojë sa më lehtë gjendjen shëndetësore me COVID-19. Zotit Kurti dhe të gjithë të të prekurëve të tjerë uroj që sa më lehtë t’i përballojnë simptomat dhe t’u kthehen angazhimeve të përditshme”, ka shkruar ai.