Hoti ironizon me Kurtin: Me pas dëgju Albini, Dullën sot do ishte ende kryeministër

Kryeministri Avdullah Hoti, thotë se po ta dëgjohej ai, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, do të ishte ende kryeministër.

“Me pas dëgju Dullën, Albini sot ishte kryeministër”, ka thënë ndër të tjera Hoti në Oxygën.Hoti ka folur edhe për raportet e Kosovës me ShBA-në dhe marrëveshjen e arritur javë më parë me Serbinë.

Ai gjithashtu flet edhe për deklaratat se ai “merr sandwich në zyre” gjatë orarit të punës.