Hoti ia kthen Osmanit: Ajo nuk ka përvojë ta udhëheq Kuvendin

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i është përgjigjur kritikave të kryetares së Kuvendit Vjosa Osmani, se ai nuk ka eksperiencë në drejtimin e dialogut mes Kosovës e Serbisë.Sipas tij, Osmani nuk ka përvojë ta udhëheq Kuvendin.

“Kryetarja e Kuvendit nuk ka përvojë me udhëheqjen e Kuvendit, dhe është detyra e saj e parë”.

“Dhe detyra ime është vetëm në mandatin e parë po ashtu