Hoti e Jashari merren vesh për hapat e Kompleksit Memorial ‘Adem Jashari’

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti priti sot në takim kryetarin e Komunës së Skenderajt, z. Bekim Jashari, me të cilin bisedoi për koordinimin e veprimeve, me qëllim të përballimit të situatës së krijuar si pasojë e pandemisë COVID-19, për pakon e Qeverisë së Kosovës për rimëkëmbjen ekonomike, si dhe për projektet e ndryshme zhvillimore që ndërlidhen me këtë komunë.

Po ashtu, kryeministri Hoti dhe kryetari Jashari u pajtuan për hapat e ardhshëm institucionalë për Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz