Harroi kamerën hapur: Deputeti i martuar, momente intime me sekretaren gjatë sesionit parlamentar

Një deputet argjentinas ka dhënë dorëheqjen nga posti i tij pasi u pezullua për puthjen e gjinjve të një gruaje gjatë një seance parlamentare online.

Babai i tre fëmijëve të martuar, Juan Emilio Ameri tronditi kolegët e tij ligjvënës duke lënë sekretaren e tij të ulej në gjunjë dhe duket se e përkëdhelte dhe puthte atë.

Pamjet e momentit të jashtëzakonshëm bënë që koalicioni qeverisës Frente de Todos në provincën veri-perëndimore të Salta të dëbonin 47-vjeçarin në pritje të një hetimi dhe kërkuan dorëheqjen e tij.

“’Më vjen shumë turp për atë që ndodhi dhe më vjen shumë keq. Interneti në zonën ku unë jam i vendosur është shumë i keq dhe mendoja se e kasha mbyllur linjën” mësohet të ketë thënë deputeti.