Haki Abazi shpreson që Thaçi të arrestohet në Hagë dhe Vjosa Osmani të bëhet Presidente

Anëtari i Vetëvendosje, Haki Abazi po shpreson që presidenti i Kosovës të arrestohet dhe të mbahet në burgim në Hagë

Abazi duke komentuar përplasjen verbale të deputetit të LDK’së, Xhavit Ukajt dhe kryeparlamentares Vjosa Osmani, ka thënë se nga e hëna situata në Kosovë mund të ndryshon.

Ai po shpreson që Presidenti Thaçi të ndalet në Hagë dhe nga e hëna postin e Presidentit sipas tij ta ushtron Vjosa Osmani.

Krejt në fund Abazi thotë se ka parë në horizont dhe shenja pozitive, duke thënë se ditë të mira po vinë e së bashku me të edhe Qeveria Kurti.

“Halli i Xhavit Ukaj është që pas të hënës Vjosa është e mundur të jetë edhe Presidentja e Kosovës! Kjo e bën shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme të pamundur dhe rrjedhimisht zgjedhjet të pakalueshme e shumë të shpejta. Nuk ka nevojë për komplikim, ditë të mira po vijnë dhe bashkë me to edhe qeveria Kurti”, tha Abazi.

Haki Abazi

Halli i Xhavit Ukaj është që pas të hënës Vjosa është e mundur të jetë edhe Presidentja e Kosovës! Kjo e bën shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme të pamundur dhe rrjedhimisht zgjedhjet të pakalueshme e shumë të shpejta. Nuk ka nevojë për komplikim, ditë të mira po vijnë dhe bashkë me to edhe qeveria Kurti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.