Gjakovë, një burrë e mori me dhunë një grua dhe e dërgoi në shtëpi

Një burrë në Gjakovë e ka marrë një grua dhe e ka dërguar në shtëpinë e tij.

Në raportin e policisë thuhet që i dyshuari këtë veprim e ka kryer pa dëshirën e saj.

Policia nuk ka raportuar për të arrestuar ndërsa me rastin është njoftuar prokurori i rastit