Gent Cakaj kerkon ndihmë për babain e tij, qe është në gjëndje të rëndë nga Covid19

Ish ministri i punëve të jashtmë të Shqipërisë kërkon mdihmë për babain e tij, qe është në gjëndje të rëndë nga Covid19.

POSTIMI I PLOTË 👇🏻

Të nderuar miq,

I shtrenguar nga beteja me COVID-19, detyrohem të ju kërkojë ndihmë personale për të siguruar me urgjencë plazmë të gjakut për grupin A pozitiv, për babain tim, Shkelzen Cakaj.

Gjaku duhet të përmban mbi 50 antitrupa!

Ndihmuesit e mundshëm duhet të lajmërohen sa më parë në Qendrën e Transfuzionit të Gjakut në QKUK, në emër të babait tim, Shkelzen Cakaj.

Po ashtu, të gjithë ata që kanë mundësi mund të na kontaktojnë drejtëpërdrejtë edhe në këtë numër telefoni: +38345101998!

Ju falemnderoj përultësisht dhe Zoti ju bekoftë!

Sinqerisht,

Genti

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2864026050533684&id=2297677960501832&tn=%2As%2As-R