Futbolli ndryshoi, zyrtarisht

Në orën 00:00, edhe zyrtarisht u formua Superliga e Evropës, që vjen me emrin “The Super League”.

Në një dramë mesnate, nisi një luftë e tërë mes Florentino Perez, kundër UEFA-s dhe FIFA-s.

Presidenti i Real Madrid-it, në dakordim me 11 skuadra tjera, kanë krijuar Superligen Evropiane, që për këto skuadra, do të thotë që, nuk ka më kurrë Champions League.

Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham, Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Inter, Milan.