Fotografi e rrallë e Mujë Krasniqit, Kadri Veselit dhe Daut Haradinaj

I pari i PDK’së Kadri Veseli në një foto të pa publikuar më parë,  shihet bashkë me ish luftëtarët Mujë Krasniqi, e Daut Haradinaj.

Në këtë foto të rrallë, shihet që udhëheqësit e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës UÇK, njëherë kanë qenë edhe miq të mirë.