“Ëndërra” e çdo mashkulli, kështu dukej dikur Arta Nitaj

Aktorja Arta Nitaj sot është e famshme mirëpo dikur nuk ishte e tillë.

Madje edhe në pamje ajo ka ndryshuar e kjo vihet re në një foto e cila po qarkullon në rrjet.

Duket se është shkëputur nga mbrëmja e maturës pasi në disa media shkruhet se Arta kështu është dukur në shkollën e mesme.

Aktorja tashmë po ndiqet nga një numër i madh i njerëzve dhe roli i saj si aktore i bëri mirë për famën.