“E mata dje”, “Zoti Kurti përgëzime” – Deputeti Muja i kënaqur me politikën e jashtme

Armend Muja, deputet i Vetëvendosjes, ka inkurajuar kryeministrin Kurti të ‘vazhdojë punën e mirë që po bën’.

Muja ka thënë se ‘e ka matur dje’ se sa ministra të jashtëm e kanë vizituar Kosovën në 6 muajt e fundit, dhe thotë se ‘më së shumti vizita ka në Qeverinë Kurti’.

“Sa i përket politikës së jashtme, e mata dje, në 55 ditët e fundit Kosovën e kanë vizitu disa ministra të jashtëm e president që s’ka ndodhë kurrë në 6 vitet e fundit. Hapat fillestarë sa i përket subjektivitetit ndërkombëtar janë të rëndësishme dhe zoti Kurti përgëzime për ditët fillestare dhe ju inkurajoj me vazhdu në këtë mënyrë”, ka thënë Muja.