E dhimbshme: Vdes në moshë të re Ermira Morina

Ermira Morina e lindur në vitin 1997, nuk ka arritur që t’i mbijetojnë lëndímeve të r ënda që ka p ësuar në aksídentin e mbrëmshëm, përderisa ishte duke lëvizur me veturën “Renault”.

Polícia e Kosovës ka konstatuar se aksídenti ka ndodhur si p asojë e mos përshtatjes së shpejtësisë gjatë lëvizjes me kushtet e rrugës dhe është vetaksídentuar. E nderja ka ndërruar j etë në vendin e ngjarjes.

Polícia ka njoftuar se aksídenti me p asoja f atale ka ndodhur në Terstenik të Drenasit të dielën rreth orës 21:00, transmeton IndeksOnline.