Driton Selmanaj lëshon sallën e Kuvendit kur flet Rexhep Selimi

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj ka lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës, posa fjalën e ka marrë Shefi i Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes, Rexhep Selimi.

Kjo pasi ky i fundit doli në foltore e mori fjalën dhe e nisi me kritika për Qeverinë Hoti, shkruan Gazeta Infokus.

Selimi filloi duke thënë që Qeveria Hoti ka rrezikuar jetën e qytetarëve dhe sovranitetin e shtetit.

Në këtë moment, Selmanaj është ngritur në këmbtë për t’u larguar./Gazeta Infokus