Driton Kuka konfirmon se testet për COVID-19 nga Kosova nuk po pranohen në Evropë

Driton Kuka ka bërë të ditur se testime që po bëhen në Kosovës për Covid-19 nuk po pranohen në Evropë.

Trajneri i xhudos është shprehur i frustruar për barrierat që po i vendosin vendet evropiane testimeve që po realizohen në vendin tonë.

Përmes një shkrimi në faqen e tij në ‘Facebook’, Kuka ka bërë të ditur se ata po zhvillojnë stërvitjet në Poreç të Kroacisë.

Por, sipas tij, çdo qytetarë i Kosovës që po futet në shteti kroat, po testohet për coronavirus edhe nëse posedojnë letrën nga institucionet tona se janë negativ në pandeminë.

Më poshtë mund të lexoni statusin e plotë dhe pa ndërhyrje të trajnerit kosovar:

Pse shumë shtete Evropiane spo pranojnë testimet për Covid 19 që bahen në Kosovë!?

Barrierat po vazhdojnë për vendin tonë, as liberalizim e tash barriera me teste!

Thjesht Kosova edhe në pandemi po diskriminohet ashpër dhe në mënyrë të padrejtë,Evropa vlonte para disa kohësh e ne solidarizoheshim tash kjo po ndodh në Kosovë e shtetet përreth e Evropa tash po qet barriera e po e rrit diskriminimin e po shkojnë aq larg sa as testimet spo i pranojnë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220495650599204&id=1170681102