Dritat e dronëve ndriçojnë qellin me nje mesazh per Covid-19

Dritat e dronëve ndriçojnë qellin e Seulit, me një mesazhe për distancimin social si dhe mesazhe shprese për situatën e vështirë që po kalojmë…