Do të befasoheni se sa të re e të bukur e ka bashkëshorten Lumiri i LDK-së

Ish ministri i infrastrukturës nga radhët e LDK-së, Lumir Abdixhiku bashkë me gruan e tij kanë qenë dy prej te infekturave me Covid 19 në Kosovë.

Fatmirësisht kanë arritur ta mposhtin e sot janë në listën e personave të shëruar

një zonjë e re e bukur dhe elegante qenka edhe bashkëshortja e Lumirit, të cilën mund ta shikoni në këtë foto që sjelli sot bashkëshorti saj me rastin e dhënies së lajmi të mirë për shërimin e tyre.