Do habiteni se çfarë mendimi ka Ismail Kadare për Kurtin

Ismail Kadare shkrimtar i madh i letrave shqipe dhe jo vetëm, kandidat i cmimit nobel në letërsi thot se e sheh te Albin Kurti shpresën e vetme për Kosovën.

Ismail Kadare: Albin Kurti është shpresa e vetme, drita e vetme pas një errësire të gjatë në Kosovë. Populli shqiptar në Kosovë duhet të tregohet i pjekur dhe të mos përsërit më gabimet duke përkrahur njerëz të padobishëm.

Në dorën e zgjedhësve është fati i fëmijëve e nipërvw të Kosovës, le të mos vuajn ata për fatin tuaj, thot Ismail Kadare