Deputeti i VV-së: Numri i rasteve që po bie me COVID-19, është gënjeshtër e qeverisë

Deputeti Fitim Uka, njëherit anëtar i Komisionit për Shëndetësi nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka kritikuar qeverinë Hoti në lidhje me testimet që po kryhen për COVID-19.

Ai ka thënë se këto testime janë gënjeshtra më e madhe dhe dështimi më i madh i pseudoqeverisë në raport me pandeminë.

Ky është postimi i tij:

1. Në fillim mashtruan duke premtuar testime masive, që nuk ndodhën kurrë.
2. Gënjyen që do të testojnë më shumë duke ndjekur kontaktet, dhe pas një jave hoqën dorë edhe nga ky plan.
3. I harruan kontaktet dhe mashtruan që do të testojnë vetëm ata me simptoma të ashpra të Covid-19.
4. Sot, u shpall lajmi që nuk do të testohen as ata me simptoma të ashpra. Pra, do të mjaftoj vetëm diagnoza “me sy” e pseudoministrit, tashmë e zbatuar nga profesionistët shëndetësor, të pambrojtur e të nënçmuar.

Deputeti i VV-së: Numri i rasteve që po bie me COVID-19, është gënjeshtër e qeverisë

Deputeti Fitim Uka, njëherit anëtar i Komisionit për Shëndetësi nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka kritikuar qeverinë Hoti në lidhje me testimet që po kryhen për COVID-19.

Ai ka thënë se këto testime janë gënjeshtra më e madhe dhe dështimi më i madh i pseudoqeverisë në raport me pandeminë.

Ky është postimi i tij:


1. Në fillim mashtruan duke premtuar testime masive, që nuk ndodhën kurrë.
2. Gënjyen që do të testojnë më shumë duke ndjekur kontaktet, dhe pas një jave hoqën dorë edhe nga ky plan.
3. I harruan kontaktet dhe mashtruan që do të testojnë vetëm ata me simptoma të ashpra të Covid-19.
4. Sot, u shpall lajmi që nuk do të testohen as ata me simptoma të ashpra. Pra, do të mjaftoj vetëm diagnoza “me sy” e pseudoministrit, tashmë e zbatuar nga profesionistët shëndetësor, të pambrojtur e të nënçmuar.

Prandaj, mos iu gëzoni numrave (të raportuar) që po bien, sepse ata janë vetëm sipërfaqja e një gënjeshtre të madhe.

Testimet janë gënjeshtra më e madhe dhe dështimi më i madh i pseudoqeverisë në raport me pandeminë.
1. Në fillim mashtruan duke premtuar testime masive, që nuk ndodhën kurrë.
2. Gënjyen që do të testojnë më shumë duke ndjekur kontaktet, dhe pas një jave hoqën dorë edhe nga ky plan.
3. I harruan kontaktet dhe mashtruan që do të testojnë vetëm ata me simptoma të ashpra të Covid-19.

4. Sot, u shpall lajmi që nuk do të testohen as ata me simptoma të ashpra. Pra, do të mjaftoj vetëm diagnoza “me sy” e pseudoministrit, tashmë e zbatuar nga profesionistët shëndetësor, të pambrojtur e të nënçmuar.

Prandaj, mos iu gëzoni numrave (të raportuar) që po bien, sepse ata janë vetëm sip