Blerim Latifi thotë se Xhaminë po e nderton Turqia

Profesori i filozofisë dhe njohës i politikës në vend, Blerim Latifi, ka komentuar rreth debatit për ndërtimin e xhamisë së re në Prishtinë

Latifi po thotë se xhamia e re në Prishtinë po e ndërton Erdogani për të dhënë mesazhin se Kosova është nën hijen e Turqisë.

Ai tutje ka thënë se tempujt e mëdhenj fetarë më shumë ndërtohen për të dhënë mesazhe politike e dëshmi të pushtetit mbi një vend, se sa për t’u shërbyer nevojave të besimtarëve të thjeshtë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=300215427790103&id=100034049441735