Bideni nuk ka te ndalur thellon epërsinë në Georgia

Epërsia e Joe Bidenit në Georgia ka vazhduar të rritet sipas të dhënave të BBC.

Gjatë natës, Bideni ishte përpara me më shumë se 4,000 vota me 99 për qind të votave të numëruara.

Tash, kandidati demokrat për president të SHBA-së është me 7,248 vota para.

Georgia tradicionalisht njihet si shtet republikan dhe nuk është fituar nga një demokrat në zgjedhje presidenciale që nga viti 1992.