Besa Gaxheri i ka disa fjalë për Vjosa Osmanin

Deputetja e LDK-së, Besa Gaxherri, ka komentuar largimin e Vjosa Osmanit nga pozitat kryesuese në parti.

Ajo ka thënë se Osmani e ka pasur hapësirën e mjaftueshme në LDK, derisa ka shtuar se ajo vetë nuk marrë pjesë në votim për largimin e saj nga strukturat e partisë.

“Çfarëdo hapi që do të marrë Osmani unë do ta respektoj. E kam mike të mirë, do të kisha pasur dëshirë që ajo të ishte aty me ne. Osmani është ngutur. Osmani e ka pasur hapësirën e mjaftueshme në LDK. Asaj i është dhënë mundësia që të kandidojë për kryeministre. Kemi pasur edhe ne në vazhdimësi vota, por nuk na është dhënë mundësia”, ka thënë ajo.

Duke folur për zgjedhjet e fundit, Gaxherri ka thënë se Vjosa Osmani nuk i ka fituar ato vota, duke shtuar se kanë qenë vota të të gjithëve.

“Osmanin e ka propozuar LDK-ja për kryeministre dhe e ka bërë kryetare të Kuvendit. Secili prej nesh që kemi mospajtime aty mund t’i shfaqim ato. Unë jam pjesë e Këshillit të Përgjithshëm dhe nuk kam votuar për heqjen e saj nga pozitat”, ka thënë ajo.