Befasojnë Arjoni i Përputhen dhe Serena: Do të bëjmë video porno!

Arjoni dhe Serena të ftuar në një emision të showbizit kanë folur rreth planeve të së ardhmes.

Të dy u bënë të njohur me anë të emisionit “Përputhën” në Top Channel derisa tani ata kanë filluar intervistat e tyre.

Serena bëri një vallëzim erotik në skenë derisa thanë se në të ardhmen pritet edhe një gje tjetër nga ta, një video pornografike.