Bahtiri: ‘LDK-së i tham hajdni dilni me burra si unë, jo me të ri’

Kryetari i komunes se Mitrovices, Agim Bahtiri ka reaguar pas per Ieshjes qe pati Gazmend Gjyshnica i Vetevendosjes me Arben Gashin dhe Kujtim Shalen e LDK-se ne korridorin e Kuvendit.

Bahtiri tha se i fton krejt burrat e LDK me dal me u perbaII me to qysh i ka hije burrave.