Babai i Presidentit Thaqi infektohet me Covid 19 | Politika Jashtme

Babai i ish-Presidentit z.Thaqi shtrihet në klinikën infektive, dyshohet se është infektuar me virusin covid-19, raporton Politikajashtme.com

Kujdesi dhe mbajtja e maskes parandalon virusin! | Politika Jashtme