Aston Martin F1, bëhet partner me Crypto.com

Kompania e këmbimeve, Crypto.com, ka firmosur një marrëveshje me ekipin britanik të makinave luksoze Formula 1, Aston Martin.

Zyrtarë për të dyja kompanitë thanë se markat do të “bashkëpunojnë për të sjellë përvoja dhe mundësi ekskluzive për tregtarët dhe adhuruesit e sportit”.

Për Aston Martin, viti 2021 shënon fundin e një pauze 60-vjeçare nga gara e Formula 1.

Industria e makinave ka përfituar nga Bitcoin (BTC) në të kaluarën si një mjet pagese për produktet e kushtueshme. Javën e kaluar, prodhuesi italian i superveturave, Mazzanti, njoftoi se do të pranonte Bitcoin.

Përveç investimit të saj prej 1.5 miliardë dollarësh në Bitcoin, Tesla gjithashtu njoftoi se do t’u lejonte klientëve të blinin produkte me BTC.