Arratisja spektakolare nga salla e gjyqit: Polici fluturon mbi shkallët për ta kapur të dyshuarin

Një burrë i dyshuar për trafik droge ka arritur të largohet në mënyrë spektakolare nga salla e gjyqit.

Në mënyrë spektakolare ka qenë dhe moment që një zyrtar i policisë në tentativë për ta ndaluar në shkallë është hedhur nga bordura e shkallës.

I dënuari i shkathët arriti të zbresë në mënyrë spektakolare shkallët me këmbë, ndërsa polici rrëzohet dhe mbërrin në fund të shkallëve i plagosur.

Ndërkohë, policia ka shpallur në kerkim personin e arratisur.