Albin Kurti se fundmi eshtë shfaqur ne Airoport dhe respekton masat kunder Covid-19

Pasi u rrëzua qeveria nën udhëheqjen e tij, Kurti paksa ka rralluar paraqitjet publike

Megjithatë ai së fundmi është shfaqur në aeroport, duke bartur maskë dhe duke respektuar distancën sociale

Nuk dihet cili ka qenë destinacioni i Kurtit, pasi nuk ka një njoftim nga partia e tij Lëvizja Vetëvendosje.

Por si destinacion i mundshëm i Kurtit mund të jetë Norvegjia, pasi atje u jeton gruaja dhe vajza.