Adelina Ismaili ka ndërtuar 12 banesa për përsonat në vështirësi ekonomike

Edhe pse në ditët e sotit është vështirë të gjenden përsona të cilët ndihmojnë njerëzit në nevojë, Politika Jashtme mëson së Diva e muzikës shqipëtare Adelina Ismaili ka ndërtuar 12 banesa për të varfërit.

Ndërsa Adelina njihet si këngëtare shumë e suksesshme për vite më radhë, siç shihet përveç kësaj ajo qënka edhe njeri human dhe me ndjeshmëri të madhe për përsonat që kanë nevojë./Politikajashtme.com/