Abuzoi seksualisht me 15- vjeçaren, jepet vendimi për Abas Dogën

Gjykata e Tiranës ka shpallur fajtor ish-rojen e shkollës në Babru, Abas Doga, i akuzuar se abuzoi me një vajzë të mitur.

Goga është dënuar me 18 vite burg, dhe me gjykim të shkurtuar, ai do të bëjë 12 vite burg.

Mësohet se ish-roja e shkollës do ta kryejë dënimin e tij në një burg të sigurisë së zakonshme.

Gjithashtu, fajtor për përdhunimin e të miturës është shpallur edhe Klajdi Poçi, i cili me gjykim të shkurtuar do të bëjë shtatë vjet e katër muaj burg.

Ndërkohë fajtor është shpallur edhe i mituri R.O, i cili do të kryejë 3 vjet e 8 muaj burg.Toggle panel: Yoast SEO Premium