Abazi: Kujtim Shala dhe Arben Gashi kanë nevoj për trajtim mjeksor

Ish zv-kryeministri i Kosovës, Haki Abazi ka komentuar ngjarjen e ndodhur sot në koridoret e kuvendit të Kosovës, shkruan Politikajashtme

Sipas Haki Abazit, Arben Gashi dhe Kujtim Shala kanë sulmuar deputetin e VV Gazmend Gyshnica, prandaj ata shpejt kanë nevoj për trajtim mjeksor

Shkrimi i plotë i Abazit në Facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157288146965718&id=544835717