Abazi: Kosovës nuk i duhet gjendje e jashtëzakonshme por zgjedhje të jashtëzakonshme

Haki Abazi nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se Kosovës nuk i duhet gjendje e jashtëzakonshme por zgjedhje të jashtëzakonshme.

“Besimi i qytetarëve dhe padituria qëllimkeqe nuk kompensohen me gjendje të jashtëzakonshme”, ka shkruar Abazi në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.