Abazi: Halli i Ukajt është që pas të hënës Osmani mund të jetë Presidente

Haki Abazi nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se halli i Xhavit Ukajt është që pas të hënës Vjosa Osmani është e mundur të jetë edhe Presidentja e Kosovës.

Sipas tij, kjo e bën shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme të pamundur dhe rrjedhimisht zgjedhjet të pakalueshme e shumë të shpejta.

“Nuk ka nevojë për komplikim, ditë të mira po vijnë dhe bashkë me to edhe qeveria Kurti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.