A është ky shoferi më i keq në botë?

Edhe pse e thjeshtë në shikim të parë, drejtimi i makinës në autostradë ngatërron shumë shoferë. Sepse ja ç’ndodhi me një Nissan Navara, “perla” e të cilit, shoferit, u regjistrua nga kamerat.

Në shikim të parë, gjithçka është normale: një Nissan Navara me një rimorkio kthehet në autostradën hungareze M25 në kryqëzimin me autostradën M3 afër Helyszín. Shoferi normalisht po afrohet, pritet të “kapë” korsinë, të përshpejtojë dhe të vazhdojë ecjen në autostradë

Dhe pastaj një manovër tronditëse: shoferi i Navaras-s ngadalësohet, mendon gabimisht se po kthehet në një rrugë me trafik në të dy drejtimet, jep një sinjal kthesë të majtë dhe përpiqet të “kapë” korsinë imagjinare të djathtë të rrugës kryesore, në të vërtetë korsinë e majtë të autostradës.

Për fat të mirë, në atë moment, ai u gjend në rrugën e vetëm një makine, shoferi i së cilës tregoi aftësi të lakmueshme dhe uli ndjeshëm pasojat e përplasjes.

Duke kuptuar se nuk kishte kohë për të frenuar ose hapësirë ​​për të shmangur Navarra-n, ai drejtoi makinën e tij midis kamionçinës dhe rimorkios, duke lehtësuar ndjeshëm ndikimin dhe pasojat.