50% të pagave për punëtorët dhe 50% të shpenzimeve për qera, ndahen në fund të prillit

Berat Rukiqi ka patur një takim me ministrin e Financave, Hekuran Murati. 

Pas takimit, kryetari i Odës Ekonomike ka njoftuar se 50 për qind e pagave të punëtorëve dhe 50 për qind e shpenzimeve të qirasë për sektorët të cilët janë ndikuar drejtpërdrejtë nga masat e fundit do të subvencionohen nga qeveria.

Mjetet pritet të ndahen në fund të muajit prill, ose më së largu në fillim të muajit maj.