Haxhiu: VV të kërkojë falje, të thonë se “nuk e kemi ditë që pushteti është diçka tjetër”

Analisti Baton Haxhiu në emisionin e debatit të kanalit 10, thotë se zyrtarët e Qeverisë Kurti, duhet të kërkojnë falje për tezat dhe diskursin që kanë ndërruar në të ardhur në pushtet.

“Le të thonë kërkojmë falje, nuk e kemi ditë që shteti është dicka tjetër, pushteti është dicka tjetër, lëvizja e institucioneve tjera”, ka thënë ai.