Rrëzohet gjatë uljes një avion në Aeroportin e Rinasit

Një avion mallrash është rrëzuar në Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza”.

Mësohet se për pasojë, janë pezulluar nisjet dhe mbërritjen nga Rinasi.

Po ashtu, mësohet se është dëmtuar edhe pista e Rinasit.