Mitrovicasja 14 vjeçarare vuan nga sëmundja e zemrës, mushkërive dhe mëlçisë – ka nevojë për ndihmë

Mitrovicasja 14 vjeçarare vuan nga sëmundja e zemrës, mushkërive dhe mëlçisë – ka nevojë për ndihmë

Alketa Istrefi nga qyteti i Mitrovicës është diagnostifikuar me disa sëmundje, shkruan Jepi zë

14 vjeçarja vuan nga sëmundja e zemrës, mëlçisë dhe mushkërive, ndërsa kjo dëshmohet edhe nga dokumentët e mjekëve.

Sipas mjekëve nuk mund të bëhet intervenim kardiologjik për arsye të avancimit të sëmundjes dhe ka nevojë për trajtim medikamnetoz.

Në dokumnetet e lëshuara nga spitali shkruhet se ky trajtim ka kosto shumë të lartë të trajtimit.

Babi i vajzës Gazmend Istrefi, ka fol gazetën Jepi zë, ku ka treguar se ka 6 anëtarë tjerë në familje dhe nuk ka mundësi financiare për të paguar këtë trajtim.

Istrefi ka kërkuar ndihmën e mitrovicasve dhe qytetarëve tjerë për blerjen e medikamentve dhe ilaqeve tjera, duke lënë edhe numrin e telefonit: 044841140