Endriti publikon disa foto dhe video të Thaçit ndër vite

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit Hashim Thaçi, ka publikuar disa foto dhe video ku shihet babai i tij me uniformë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës gjatë kohës së luftës.

Përveç kësaj videoje, Endriti ka publikuar edhe video nga momenti i shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Ai ka përmbledhur në një video edhe disa fotografi nga takimet e Thaçit me njerëzit më të rëndësishëm të politikës në botë.

Ndryshe, Thaçi është duke u mbajtur aktualisht në Qendrën e Paraburgimit në Hagë.