E tmerrshme: Nëna vret tri vajzat e saj disa ditë pasi u transferuan në shtëpinë e re

Një nënë dyshohet se i vrau tre fëmijët e saj vetëm disa ditë pasi ajo i transferoi ata në Zelandën e Re për të filluar një jetë të re. Fqinjët pranë familjes thonë se kanë dëgjuar të qara të shumta.

Lauren dhe Graham Dickinson, si dhe tre vajzat e tyre, Maya, Karla dhe Liane, ishin duke jetuar në një shtëpi vetëm një javë pasi përfunduan karantinën në një hotel, pasi mbërritën në Zelandën e Re nga Afrika e Jugut.

Lauren Dickinson tani akuzohet për vrasjen e tyre. Burri i saj thuhet se i ka gjetur vajzat të vdekura.

Prindërit e nënës Lauren, Wendy dhe Malcolm Fawkes, treguan për mediat se ishin të shkatërruar kur dëgjuan për tragjedinë.

Fqinjët thonë se kanë dëgjuar një zhurmë dhe më pas të qara dhe rënkime rreth orës 21:40 të së enjtes.