E kujtoni Dardan Krivaqën që ia mori jetën 18 vjeçares? Ja çfarë ka ndodhur me të: Tani flet me vete

Prej gati 1 muaj në qelί dhe i braktίsur nga familjarët.

Burimet thanë se ishte vëllai i tij, ai që e takoi Krivaqen kurse familjarët e tjerë nuk janë parë t’i afrohen godinës, ku ai qëndron i ίzoluar.

Të njëjtat burime treguan së Dardanit nuk i ka bërë përshtypje kjo vizitë, madje as i ka kërkuar ndonjë gjë të vëllait.

Ai vazhdon të qëndrojë pa folur me askënd, dhe pjesën më të madhe të kohës dëgjohet të flasë me veten.