Djali i Cimes tregon anënë e panjohur të humoristit

Djali i Cimes tregon anënë e panjohur të humoristit

A do tiu merrte mendja nëse do t’u thoshim se humoristi Rasim Thaçi-Cim ishte një karakter tejet serioz në jetën e përditshme?

Duke marrë parasysh veprimtarinë e tij artistike dhe zhanrin të cilin e ka kultivuar, e vështirë që Cima të paramendohet si natyrë serioze.

Por, ja që në jetën private dhe në familje, ai ishte vërtet i tillë dhe këtë e thotë djali i Cimes.

“Babi në krahasim me profesionin, me humorin, sa i përket anës private ka qenë një tip puthuesje krejt tjetër. Kur them krejt tjetër, them se ka qenë një person shumë serioz”, thotë i biri i humoristit të ndjerë.