Video: Goxha vajzë në dukje, por një hajdute e paturp

Një video e një hajduteje në një dyqan në Krasnodar, Rusi, aktualisht po qarkullon në rrugë të shumta në internet dhe rrjetet e tij sociale.

Ajo hyn në dyqan me një fustan mjaft të ngushtë, nën të cilin ajo arriti të fshehë shishe, sende ushqimore, kanaçe … siç raportohet nga media ruse, madje edhe roja i sigurimit dhe shitësit nuk arritën të vërenin se rusja ishte plot pas fustanit.

Ajo u largua nga dyqani pa u kapur. Policia e Krasnodarit është ende në kërkim të saj.

“Ne duhej ta njoftonim këtë sjellje të turpshme publikisht. Nuk ka fjalë për ta përshkruar atë për atë që pamë, për këtë turp.